Vaderdag

Zondag 19 juni is het Vaderdag: hét moment om de allerleukste papa te verrassen met een mooi cadeau. Koop iets leuks én lokaals en doe Dordrecht kado!

Bestel de bon

Het alles-in-één cadeau

Weet je niet wat je moet geven voor Vaderdag? Denk er niet langer over na, geef de Doe Dordrecht Kadobon en laat je vader zelf iets leuks én lokaals uitkiezen. De Doe Dordrecht Kadobon is het ideale alles-in-één cadeau en te besteden bij meer dan 100 diverse ondernemers in de binnenstad. Zo kan hij een bierproeverij doen, een goed boek uitkiezen of een nieuwe outfit scoren.

Doe Dordrecht Kado Vaderdag Kadobon
Vega(n)
Cafés

DE TIJD, lokaal voor bieren

Voorstraat 170
Herenmode

Habets Herenmode

Korte Breestraat 1
Boeken & Tijdschriften
Kantoorartikelen

Boekhandel Vos & Van der Leer

Visstraat 25
Drogist
Parfumerie
Schoonheidssalon

Scheer & Schuim

Vriesestraat 73

Tijd voor een frisse look

Met de Doe Dordrecht Kadobon geef je je vader bijvoorbeeld een frisse look. Ga met hem op pad naar Habets Herenmode voor Italiaanse en Nederlandse modemerken met een authentiek en smaakvol karakter. Voor luxe merken in een moderne setting ben je bij Alexander Roodfeld aan het juiste adres. Maak de dag compleet met een bezoekje aan dé scheerspeciaalzaak: Scheer & Schuim. Hier vind je een ruim assortiment aan scheerzepen en -crèmes, kwasten en messen, maar ook eau de parfums, colognes en lichamelijke verzorging zoals douchegels.

Bekijk alle winkels
Doe Dordrecht Kado Vaderdag Scheer & Schuim

Horen, zien en doen

Is je vader een fanatieke spelletjesman? Dan is 4 Your Games de perfecte plek. Dit is dé specialist op het gebied van bordspellen, kaartspellen & trading card games. De eigenaren beschikken over veel kennis van de spellen en geven daarom het beste persoonlijke advies. In het monumentale pand van Vos & Van der Leer kies je uit een ruime boekencollectie. Voor de eigenzinnige lezers is de Nieuwe Bengel de winkel om verborgen parels te vinden.

Bekijk meer om te doen
Doe Dordrecht Kado Vaderdag De Nwe Bengel

Proeven maar!

De Doe Dordrecht Kadobon is ook in te wisselen voor een heerlijke versnapering. Zo heeft DE TIJD, lokaal voor bieren 14 bieren op de tap, rond de 150 bieren op fles/blik en zijn er 5 bierproeverijen met elk hun eigen verhaal. Ook verrassen ze met andere drankjes en lekkere hapjes. Rood, wit & rosé heeft naast een winkel met 150 wijnen vanaf €5 en nog veel meer andere producten ook een wijnbar aan het water voor glaasje wijn of een proeverij.

Bekijk alle horeca
Doe Dordrecht Kado Vaderdag Rood Wit Rosé

Meer tips

Alle locaties
Herenmode

Alexander Roodfeld Herenmode

Visstraat 13-15
Hobbywinkels
Speelgoedwinkels

4 Your Games

Voorstraat 410
Boeken & Tijdschriften

Boekhandel de Bengel

Vriesestraat 35
High wine
Slijterij
Bars

Rood, wit & rosé

Voorstraat 227
Doe Dordrecht Kado Vaderdag De Tijd
Verras je vader
Bestel de kadobon