Doe Dordrecht Kadobon boekhandel Vos en van der Leer winkel centrum

Veelgestelde vragen

Ja, dat kan. Vraag bij het afrekenen met de cadeaubon aan de medewerker om je na het scannen het resterende saldo op jouw cadeaubon te tonen.

Controleer je spam-map in je e-mailprogramma. Zit de e-mail met de digitale cadeaukaart daar ook niet in? Mail dan naar info@gifty.nl van welke zaak je een bon hebt besteld, dag en tijdstip van de bestelling, voor welk bedrag en vanaf welk e-mailadres je de bestelling hebt gedaan.

Iedereen kan makkelijk en snel het actuele saldo zien in onze saldochecker.

Gemeente Dordrecht

Bekijk alles

Ook dit jaar kun je weer het goede doel ondersteunen met je Eindejaarsgeschenk. Dit jaar ondersteunen we de High Five Foundation.

De High Five Foundation is er voor kinderen uit Dordrecht van 4 t/m 16 jaar van wie de ouders zijn aangesloten bij de voedselbank. Voor veel kinderen is dit de keiharde realiteit. Met 5 projecten per jaar wil de stichting deze kinderen onbezorgd laten genieten. Dat doen wij door de kinderen mee te nemen naar de dierentuin, pretpark of ander evenement. Maar liefst 100% van uw gift wordt besteed ten gunste van de doelstelling van de High Five. Meer info over de High Five Foundation.

Vul onderstaand formulier in als u wilt doneren.

Donatie aan de High Five Foundation

Naam(Vereist)

Voor ondernemers

Bekijk alles

Binnenkort is het voor acceptanten ook mogelijk om de kaart te verkopen. Alle acceptanten ontvangen hier t.z.t. een bericht over.

Iedere acceptant ontvangt na aanmelding een persoonlijke inlog-code voor het systeem. Je kunt dit dashboard op je computer of mobiel bekijken.

In onderstaande instructievideo leggen we je in 2 minuten uit hoe je de geschenkbonnen kunt verzilveren. Aan de hand van de door jou verzilverde bonnen, ontvang je maandelijks het geld vanuit  Doe Dordrecht Kado.

Ook wanneer mensen online, telefonisch of per e-mail met de geschenkbon bij je bestellen, kun je de bon – op afstand – verzilveren. Vraag de code (bestaande uit 16 karakters) op de achterkant van de bon en voer deze in via het dashboard om de bon (deels) te verzilveren.

Ja natuurlijk! Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.

Zakelijke bestelling

Wanneer je graag per overschrijving betaald of op factuur wilt betalen, dan is dat mogelijk via dit formulier. Wanneer je de bestelling plaatst krijg je een bevestigingsmail met betaalgegevens. Wanneer je de betaling hebt voldaan, zullen wij de bestelling uitvoeren en je voorzien van een factuur. De verwerking van de bestellingen wordt gedaan door de VVV Dordrecht.
U kunt de Kadobon laten verpakken in een speciale envelop, de meerkosten zijn €2,50 per envelop.
Levering van de bonnen(Vereist)
Naam(Vereist)
Adres
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.