Locaties

Habets Herenmode

Habets herenmode is een creatieve omgeving waarin kwaliteit en klassieke Dordtse uitstraling centraal staan. Deze herenmodezaak heeft Italiaanse en Nederlandse modemerken in huis met een authentiek en smaakvol karakter, die stuk voor stuk staan voor aandacht en liefde.

De producten worden ontworpen en geproduceerd in onder meer Italië en Portugal en enkele zelfs in Nederland. Om exclusieve (niche)merken te presenteren en te verkopen, zorgt de Dordtse winkel voor een bijzondere visie in onze inkoop en daar is Habets herenmode trots op. Voor de man met een drukke agenda is de Personal Shopping een uitkomst. Service en luisterend vermogen zijn de grootste kracht om je te begeleiden in een unieke winkelbelevenis.

Habets herenmode heeft ook Made-to-Measure, maatpakken van LUBIAM su misura (100 procent Italiaans) en shirts van het Italiaanse familiebedrijf Poggianti 1958. Het is mogelijk om op jouw locatie een analyse van je kledingkast te krijgen met een advies. Maar de service van Habets herenmode gaat nog verder: de zaak biedt de mogelijkheid om je aankoop thuis te bezorgen zodra deze retour komt van de coupeur.

Wil je op de hoogte blijven van recente collecties en ontwikkelingen, dan kun je op de Facebook- of Instagram-pagina van Habets herenmode kijken.

Ook leuk voor jou?

Kunst, antiek & brocante
Woonwinkel

Wereldwijven Ateliers

Voorstraat 178
Kunst, antiek & brocante
Woonwinkel

JouWinkel

Voorstraat 238
Damesmode

Joy & Fashion

Voorstraat 268
Damesmode
Tassen

Bibliss Mode

Vriesestraat 74
Lunch
Koffiebar
Kado & feestartikelen
Speelgoedwinkels

Kat in ‘t Bakkie

Voorstraat 428
Hobbywinkels

Vive!

Wijnstraat 153