Locaties

Van Driel Schoenen

Sinds 1946 is het mooie familiebedrijf Van Driel Schoenen te vinden aan de Voorstraat in Dordrecht. Al drie generaties lang biedt de winkel klantgerichte service op hoog niveau.

Met een gezellig team helpen de medewerkers je graag, met enorm veel enthousiasme en passie. Kwaliteit, comfort en pasvorm staan bovenaan. Daarom zijn verschillende wijdte- en breedtematen altijd op voorraad. Een ruime keuze en een uitgebreide collectie is in de winkel te vinden.

De collectie van Van Driel Schoenen loopt uiteen van klassiek tot modern. Er is ook een ruime keuze in schoenen, sandalen, slippers, korte en lange laarzen die geschikt zijn om eigen steunzolen in te dragen. De fabrikanten blijven constant vernieuwen en verjongen met de collectie, zodat een goed passende schoen er niet perse ‘oud’ uit hoeft te zien. In de winkel wordt altijd gezocht naar een perfecte pasvorm voor jouw voet. Bij kinderen worden altijd de voetjes even opgemeten in verband met de groeiruimte.
Er is ook een uitgebreide collectie lederwaren zoals riemen, portemonnees, veters en onderhoudsartikelen. Aan de overzijde in de andere winkel verkoopt van Driel Schoenen in de winter pantoffels en in de zomer Birckenstocks.

De Dordtse winkel is gemakkelijk te bereiken. Er zijn twee overdekte parkeergarages in de buurt en de aanlegplaats van de waterbus is op loopafstand. Voor mensen die wat moeilijker ter been zijn, is er een mogelijkheid om vóór 11.00 met de auto pal voor de winkel te komen.

Van Driel Schoenen heeft ook een webshop, waar de gehele collectie te bekijken en uiteraard ook te koop is.

 

Ook leuk voor jou?

Speelgoedwinkels

Intertoys

Statenplein 26
Keukenwinkel

BBQing

Voltastraat 4

Kicks and Coffee

Voorstraat 333
Sportkleding

The Fight Factory Store

Grote Spuistraat 6
Horeca
Winkels
Cultuur
Attracties

Dordtpas

Chocolatier

Olala Chocola (repen & souvenirs)

Voorstraat 318