Locaties

Joy & Fashion

Enjoy Your day by Joy & Fashion: laat je verrassen in deze leuke en unieke damesmodewinkel aan de Voorstraat waar naast moderne kleding ook tassen, sjaals, sieraden en riemen verkocht worden.

De tassenwinkel MyBag is al 20 jaar een begrip in Dordrecht en omstreken. In die 20 jaar kwam vaak de vraag om het assortiment uit te breiden met een kledinglijn. En dat is gebeurd. Weer in het prachtige centrum is in 2017 Joy & Fashion opgericht.

De kleding die hier te vinden is, is betaalbaar, gemakkelijk te dragen en leuk om te zien. Al sinds de opening was het gelijk een groot succes en inmiddels is de zaak niet meer weg te denken uit Dordrecht. Dit succes is absoluut te danken aan de ruime opzet van de winkel, de sfeer en natuurlijk het moderne aanbod aan kleding en accessoires. Er is voor iedereen wel wat te vinden, of je nu van sportief, casual of netjes houdt.

Het wordt bij Joy & Fashion belangrijk gevonden dat je een leuke dag hebt en daarom staat er bij deze Dordtse modewinkel altijd een kopje thee of koffie voor je klaar. Today I choose Joy!

Ook leuk voor jou?

Speelgoedwinkels

Intertoys

Statenplein 26
Keukenwinkel

BBQing

Voltastraat 4

Kicks and Coffee

Voorstraat 333
Sportkleding

The Fight Factory Store

Grote Spuistraat 6
Horeca
Winkels
Cultuur
Attracties

Dordtpas

Chocolatier

Olala Chocola (repen & souvenirs)

Voorstraat 318