Locaties

Bahlmann Mode

Bahlmann Mode is een begrip binnen- en ook ver buiten Dordrecht. Het familiebedrijf bestaat al sinds 1883, maar is nog helemaal van deze tijd! Met de mooiste items van meer dan 60 topmerken vind je er voor elke smaak en voor elk moment de juiste outfit. We zijn nog altijd gespitst om de laatste modetrends en musthaves voor jong & oud in te kopen. Ieder seizoen zorgen we voor vernieuwing en waar nodig verjonging. Bij Bahlmann Mode is er altijd wel wat nieuws te zien en te beleven!

Iedere dag staan we met veel plezier klaar om onze klanten op een gastvrije manier een mooie shopervaring te geven. Ons vakkundige & enthousiaste team staat vol passie klaar om je persoonlijk & eerlijk advies te geven. Bij Bahlmann Mode wordt er nog echt de tijd voor je genomen. Menig klant komt dan ook graag terug voor onze medewerkers.

Al drie generaties lang wordt Bahlmann Mode bestierd door de familie Van Buchem. In al die jaren heeft de winkel vele ontwikkelingen doorgemaakt en is er geen dag hetzelfde. Wij zijn dan ook heel trots dat een nieuwe generatie Van Buchem, Lisette & Isabelle, onderdeel van ons team uitmaakt.

Ook leuk voor jou?

Damesmode
Tassen

Joy & Fashion

Voorstraat 268
Damesmode

Retro By Wendy's

Voorstraat 409
Damesmode
Tassen

Bibliss Mode

Vriesestraat 74
Damesmode

Jet's Favs

Vriesestraat 32
Damesmode
Herenmode
Kindermode

Jola Mode

Voorstraat 240A
Damesmode

Pashmina & Silk

Voorstraat 359