Locaties

Luca Osteria & Bar

Bij Osteria-Bar Luca op het Scheffersplein proef je de Italiaanse zomer. Van een snelle espresso in de ochtend tot een uitgebreide borrel in de namiddag en van een Napolitaanse pizza in de avond tot een zelfgemaakte limoncello als afsluiter – het staat allemaal op de menukaart van Osteria-Bar Luca.

De Dordtse osteria ademt de sfeer van een Italiaans buurtcafé, met een flinke dosis gastvrijheid en met producten van topkwaliteit. Het streven van de osteria is om alles vers te maken. Het pizzadeeg wordt zelf gemaakt en Osteria-Bar Luca heeft ijs dat speciaal voor haar wordt gemaakt.

Maar er is nog meer dat van eigen hand komt. Bij deze Dordtse zaak wordt zelfgemaakte limoncello geserveerd en je kunt tot laat in de nacht genieten van een vers geshakete cocktail op het terras aan het Scheffersplein. Je ervaart met al deze Italiaanse lekkernijen echt dat vakantiegevoel!

Kun je toch niet langskomen maar wil je wel proeven van de Italiaanse keuken? Dan bezorgt Osteria-Bar Luca via thuisbezorgd.nl je bestelling aan huis. Zo kun je ook thuis genieten van pizza’s, borrelplanken en tiramisu. Genoeg gezegd ragazzi, a presto da Luca!

Ook leuk voor jou?

Diner
Lunch

Strada del Vino

Wijnstraat 170
Diner
Lunch

Piacere Italiano

Grote Spuistraat 45
Diner
Lunch
Ontbijt
High tea
Koffiebar
Bars

Restaurant Post

Johan de Wittstraat 128
Diner
Lunch

Jongepier

Groothoofd 8
Vega(n)
Caf├ęs

DE TIJD, lokaal voor bieren

Voorstraat 170
Diner
Lunch
High wine

Lef

Blauwpoortsplein 15