Locaties

Klein Afrika

Klein-Afrika is geopend in november 2020. Eigenaren Ruud en Hennie Stokman hebben door de coronacrisis de stap genomen om een Afrikaans afhaalrestaurant te openen in Dordrecht op de Vriesestraat, omdat er in de regio nog geen Afrikaans eten verkrijgbaar was.

Onder meer verkrijgbaar is de AFRIPAN-078, een pan gevuld met zeven heerlijkheden uit verschillende landen van Afrika. De Afripan wordt thuis opgewarmd en zo kun je heerlijk Afrikaans thuisdineren om toch die lekkere smaak van het Afrikaanse eten te kunnen ervaren. Het unieke concept van Klein-Afrika is een aanwinst voor Dordrecht.

Alle ingrediënten van de authentieke recepten zijn vers en zelf gesneden. Al het vlees is Halal en er wordt veel groenten gebruikt in de gerechten. Ook wordt er rekening gehouden met alle diëten – zo zijn bijna alle gerechten op de menukaart veganistisch te bestellen – en zijn de verpakkingen biologisch, dus afbreekbaar.

Kom eens Afrikaans afhalen middenin het historische centrum van Dordrecht. Door de diversiteit aan gerechten op het menu is er altijd wel iets nieuws om uit te kiezen. De gezonde, lekkere en unieke Afrikaanse gerechten bij Klein-Afrika brengen je helemaal in Afrikaanse sferen! Proef, beleef en ervaar Afrika en leer op deze manier meer over de Afrikaanse cultuur.

Ook leuk voor jou?

Lunch
High tea
High wine
Koffiebar

NO.38 City Bakery Café

Nieuwstraat 38
Sushi
Diner
Lunch

Poké Perfect

Vriesestraat 85
Pannenkoeken/Poffertjes

Pancake District

Voorstraat 332
Lunch
Koffiebar
Kado & feestartikelen
Speelgoedwinkels

Kat in ‘t Bakkie

Voorstraat 428
Diner
High tea
High wine

DownTown

Bleijenhoek 2
Mediterraans
Vega(n)
Diner

Bistro La Bohème

Steegoversloot 189