Locaties

Avenue

Met twee winkels in het centrum van de stad is Juwelier Avenue uw juwelier in Dordrecht!

Avenue Bagijnhof heeft een ruime keuze in horloges en sieraden. U vindt hier de meest actuele modemerken. Op de eerste verdieping is de Avenue trouwringenstudio gevestigd. In deze aparte ruimte kunt u in een leuke sfeer uw wensen kenbaar maken.

Avenue Sarisgang heeft veel te bieden op het gebied van horloges en sieraden. Hier vind u onze uitgebreide goud collectie. Daarnaast hebben wij de grootste Buddha To Buddha collectie van de regio. 

Met beide winkels zijn we goed vertegenwoordigd in Dordrecht, samen een groot en divers assortiment horloges, sieraden en trouwringen in elke prijsklasse.

Uw horlogewinkel en sieradenwinkel

Naast het nieuwste en uitgebreide aanbod horloges en sieraden, kunt u ook voor uw reparaties terecht bij Juwelier Avenue. Wij repareren zelf in eigen atelier en maken daarbij ook gebruik van een goudsmid en horlogemaker.

Uw reparaties worden met de grootste zorg behandeld. Wist u dat u ook bij ons terecht kan voor service & onderhoud aan horlogemerken en klokken die wij niet verkopen? Geen probleem!

Uw sieraad laten ontwerpen? Ook dat kan bij Juwelier Avenue Dordrecht. Heeft u een mooi ontwerp of een sieraad waar as in verwerkt moet worden? Neem dan contact op met ons.

Uw trouwringenspecialist

Heeft u trouwplannen? Kom bij ons langs of maak een afspraak om in alle rust uit onze trouwringencollectie te kiezen in de Avenue trouwringenstudio.

Wij beschikken over een grote collectie trouwringen waaronder de mooie collectie van Aller Spanninga. Voor elk budget een mooi paar ringen. Heeft u nog geen keuze kunnen maken, wij kunnen ook uw trouwring ontwerpen. U kunt trouwringen kopen in verschillende stijlen en diverse prijsklasse.

Ook leuk voor jou?

Kunst, antiek & brocante
Woonwinkel

Wereldwijven Ateliers

Voorstraat 178
Kunst, antiek & brocante
Woonwinkel

JouWinkel

Voorstraat 238
Damesmode

Joy & Fashion

Voorstraat 268
Damesmode
Tassen

Bibliss Mode

Vriesestraat 74
Lunch
Koffiebar
Kado & feestartikelen
Speelgoedwinkels

Kat in ‘t Bakkie

Voorstraat 428
Hobbywinkels

Vive!

Wijnstraat 153