Valentijn Doe Dordrecht Kado Winkelen Stel

Valentijn met Doe Dordrecht
Kado

Vier de liefde in Dordrecht!

Laat ons weten hoe jij valentijn in Dordrecht viert en gebruik #verliefdindordrecht op social media. Wij hebben idee├źn verzameld voor de perfecte invulling van Valentijnsdag. Wandel de liefdesroute met je geliefde, verras jouw Valentijn met de Doe Dordrecht Kadobon en een liefdesgedichtje of kies samen een romantisch cadeau bij een van de deelnemers.

Bestel de kadobon Online liefdesgedichtjes Liefdesroute

Gratis online liefdesgedichtjes

Er staan 5 Dordtse liefdesgedichtjes, speciaal geschreven door Woorden Worden Zinnen voor de Doe Dordrecht Kadobon. Kies jouw favoriete gedichtje en maak jouw cadeau extra romantisch. Zo’n gedichtje kan je uitprinten, toevoegen als persoonlijke boodschap tijdens het bestelproces, zelf op de bon schrijven of als inspiratie gebruiken.

Bekijk de gedichtjes
Valentijn Doe Dordrecht Kado Stel Damiatebrug

Liefdesroute

De perfecte activiteit tijdens Valentijn is het wandelen van de liefdesroute. Deze route gaat langs romantische plekjes in Dordrecht en zit boordevol cadeau inspiratie. Het duurt ongeveer een uur om de route te lopen maar het is natuurlijk ook mogelijk om een deel van de route te lopen. De route is via de website beschikbaar maar ook als download om hem uit te printen.

Bekijk de route
Valentijn Doe Dordrecht Kado Lange Ijzeren Brug

Ontdek meer van Doe Dordrecht Kado!

Doe Dordrecht Kadobon cadeau gebak van der Sterre jumbotron

Horeca

Doe Dordrecht Kadobon winkelen centrum kinderen kind zo blij jumbotron

Winkels

Doe Dordrecht Kadobon winkelen gezin centrum kind zo blij

Algemeen