Doe Dordrecht Kadobon Moederdag 9

Doe mama Dordrecht Kado

Moederdag: een ideaal moment om je liefste mama te verwennen. De Doe Dordrecht Kadobon is het perfecte alles-in-één cadeau om jouw moeder te verrassen. 

Bestel de bon

Shoppen in Dordrecht

Met alle unieke boetiekjes en charmante winkelstraatjes is Dordrecht een stad voor echte shopliefhebbers. Als je door de oude binnenstad struint kom je vanzelf alle lokale winkeltjes en bijzondere boetiekjes tegen waar je de lekkerste parfum, mooiste sieraden, gezelligste decoratie en leukste kleding vindt. Kortom: Dordrecht is de ideale plek voor een dagje shoppen met mama!

Bekijk alle winkels
Doe Dordrecht Kadobon Moederdag 2

Horeca in Dordrecht

Van al dat shoppen krijg je honger en gelukkig is de bon ook bij veel horecagelegenheden te besteden! Een heerlijke high tea, borrel met wijn en hapjes of een uitgebreid diner: het kan allemaal in Dordrecht.

Bekijk alle horeca
Doe Dordrecht Kadobon Moederdag 5

Doen in Dordrecht

Er is ook genoeg leuks te doen in Dordrecht met je moeder. Zo kan je naar de bioscoop gaan of een gezellige rondvaart maken. Ook kan je genieten van een luxe high tea of een gezellig feestje in een barretje. Nog geen idee? Bekijk hieronder alle locaties en kies het cadeau.

Bekijk alle locaties
Doe Dordrecht Kadobon Moederdag 6
Doe Dordrecht Kadobon Moederdag 4
Verras je mama
Bestel de kadobon