Locaties

Van Roosmalen Optiek

Al sinds 1953 zit Van Roosmalen Optiek bv aan de mooie Vriesestraat in de Dordtse binnenstad. Jarenlang prijkte de naam Van der Ham op de gevel. Toen Boy van Roosmalen samen met zijn zoon Ton het bedrijf in 1978 overnam, dachten zij er niet over om de naam te veranderen, vanwege de goede reputatie die de winkel had.

Maar met het oog op de toekomst werd in 2018 besloten de naam van de zaak te veranderen naar de eigen familienaam Van Roosmalen Optiek. In dat jaar werd Jasper van Roosmalen mede-eigenaar en is de derde generatie een feit.

Wat Van Roosmalen Optiek sterk maakt? Tegenwoordig ziet men door de bomen het bos niet meer in de optiekmarkt. Daar brengt Van Roosmalen Optiek verandering in. De Dordtse zaak onderscheidt zich met persoonlijke aandacht en advies op maat.

De medewerkers nemen aan de hand van de anamnese – waarbij gekeken wordt naar de voorgeschiedenis van de klant en relevante omstandigheden – ruim de tijd om te achterhalen wat de klachten of problemen zijn. Hierbij vraagt het personeel goed door en is er aandacht voor de wensen en eisen van de klant, zodat er een optimale kijkoplossing gevonden wordt.

Ook leuk voor jou?

Opticien

Brilmode Rob Boon

Achterom 75
Kappers

VIVIstyle kindersalon

Voorstraat 305
Nagelstudio
Parfumerie
Schoonheidssalon

TianDe by Adri

Vriesestraat 92
Verzorging
Schoonheidssalon

Elite Beauty Salon

Voorstraat 28
Drogist
Parfumerie
Schoonheidssalon

Scheer & Schuim

Vriesestraat 73
Kappers

Van Pelt Coiffure Beauté

P.A. de Kok-plein 148