Locaties

Travel Store

Travel Store is het mooiste reisbureau van Nederland, gevestigd in de Waalse Kerk aan de Voorstraat. Bij Travel Store vind je de wereld aan reizen. Ben je op zoek naar een heerlijke vakantie, een weekendje weg of wil je eindelijk eens die geweldige rondreis maken die al een tijdje in je hoofd zit? De Travel Agents van Travel Store regelen het graag voor je en staan voor je klaar als het gaat om vakantieadvies en inspiratie.

Travel Store is in 1975 opgericht in Gorinchem en heeft haar vestigingen door de jaren heen uitgebreid met locaties in Leerdam, Hardinxveld-Giessendam en dus ook in Dordrecht. Met de website www.travelstore.nl ligt je vakantie 24 uur per dag binnen handbereik. Tot op de dag van vandaag is ontzorgen nog altijd het doel van Travel Store. Met persoonlijke service, vakkennis en een uniek aanbod maakt Travel Store het verschil. Voor zowel privévakanties als zakenreizen.

Ook voor groepen hebben de Travel Agents de expertise in huis, dus kom langs, bel, mail of boek online. Op welke manier je ook contact met ons zoekt: het is het begin van een fantastische vakantie!

Ook leuk voor jou?

Speelgoedwinkels

Intertoys

Statenplein 26
Keukenwinkel

BBQing

Voltastraat 4

Kicks and Coffee

Voorstraat 333
Sportkleding

The Fight Factory Store

Grote Spuistraat 6
Horeca
Winkels
Cultuur
Attracties

Dordtpas

Chocolatier

Olala Chocola (repen & souvenirs)

Voorstraat 318