Locaties

Puur Geknipt

Puur Geknipt aan de Voorstraat is een natuurkapper waar respect voor mens dier en milieu vanzelfsprekend is. Bij deze kapper worden mannen, vrouwen en kinderen van alle leeftijden geknipt.

Voor het verven van haren wordt geen ppd, ammoniak en resorcinol gebruikt. De verven die bij Puur Geknipt worden gebruikt, zijn volledig ecologisch. Verven kan met een verf, maar ook met planten. Er wordt uitsluitend met natuurlijke en vegan haarproducten gewerkt tijdens de behandelingen, die door klanten als belevingen ervaren worden.

Naast het knippen verkoopt Puur Geknipt natuurlijke, gifvrjje verzorgingsproducten, zowel in de salon als in de webshop. De producten van Puur Geknipt zijn met veel zorg geselecteerd. De ingrediënten van alle producten worden stuk voor stuk gecheckt, aangezien een keurmerk niet altijd afdoende is. Het totaalplaatje is erg belangrijk, zodat niet alleen de inhoud biologisch is, maar dat in het hele productieproces rekening gehouden is met de natuur.

Het pand aan de Voorstraat, vlakbij de Grote Kerk, ademt een authentieke en serene sfeer uit. Hier worden de idealen verder tot leven gebracht. Die idealen draaien om natuurlijk en duurzaamheid. Dit is al sinds de start in 2015 de standaard van Puur Geknipt en daar staat de natuurkapper dan ook helemaal voor.

Ook leuk voor jou?

Kappers

VIVIstyle kindersalon

Voorstraat 305
Kappers

Van Pelt Coiffure Beauté

P.A. de Kok-plein 148
Opticien

Brilmode Rob Boon

Achterom 75
Nagelstudio
Parfumerie
Schoonheidssalon

TianDe by Adri

Vriesestraat 92
Verzorging
Schoonheidssalon

Elite Beauty Salon

Voorstraat 28
Drogist
Parfumerie
Schoonheidssalon

Scheer & Schuim

Vriesestraat 73