Locaties

Puur Geknipt

Puur Geknipt aan de Voorstraat is een natuurkapper waar respect voor mens dier en milieu vanzelfsprekend is. Bij deze kapper worden mannen, vrouwen en kinderen van alle leeftijden geknipt.

Voor het verven van haren wordt geen ppd, ammoniak en resorcinol gebruikt. De verven die bij Puur Geknipt worden gebruikt, zijn volledig ecologisch. Verven kan met een verf, maar ook met planten. Er wordt uitsluitend met natuurlijke en vegan haarproducten gewerkt tijdens de behandelingen, die door klanten als belevingen ervaren worden.

Naast het knippen verkoopt Puur Geknipt natuurlijke, gifvrjje verzorgingsproducten, zowel in de salon als in de webshop. De producten van Puur Geknipt zijn met veel zorg geselecteerd. De ingrediënten van alle producten worden stuk voor stuk gecheckt, aangezien een keurmerk niet altijd afdoende is. Het totaalplaatje is erg belangrijk, zodat niet alleen de inhoud biologisch is, maar dat in het hele productieproces rekening gehouden is met de natuur.

Het pand aan de Voorstraat, vlakbij de Grote Kerk, ademt een authentieke en serene sfeer uit. Hier worden de idealen verder tot leven gebracht. Die idealen draaien om natuurlijk en duurzaamheid. Dit is al sinds de start in 2015 de standaard van Puur Geknipt en daar staat de natuurkapper dan ook helemaal voor.

Ook leuk voor jou?

Speelgoedwinkels

Intertoys

Statenplein 26
Keukenwinkel

BBQing

Voltastraat 4

Kicks and Coffee

Voorstraat 333
Sportkleding

The Fight Factory Store

Grote Spuistraat 6
Horeca
Winkels
Cultuur
Attracties

Dordtpas

Chocolatier

Olala Chocola (repen & souvenirs)

Voorstraat 318