Locaties

Halte 13

Aan de Tolbrugstraat Landzijde is Halte 13 te vinden, een winkel die helemaal gespecialiseerd is in kaartspellen. Van Magic the Gathering en Pokémon tot en met Digimon, Yu-Gi-Oh! en Dragonball. Naast kaartspellen heeft Halte 13 ook de aller-leukste Pokémon merchandise, T-shirts, bags, caps, puzzels, mega construct en nog veel meer.

Het begon in 2018 allemaal met een succesvolle webshop, waarna de fysieke winkel geopend werd. Gelukkig maar, want bij Halte 13 is het heerlijk rondstruinen. Je voelt er de magie van de kaartspellen! Ben je in het bezit van kaarten en wil je weten wat de waarde is? Halte 13 is het enige bedrijf in Nederland waar je je kaarten kunt afgeven om te laten graden – de waarde en staat van de kaarten bepalen – zonder het risico deze kwijt te raken met de post.

Maar dat is niet alles dat Halte 13 te bieden heeft. Naast het magische assortiment is er ook nog de mogelijkheid om een verkoelend handijsje te kopen in de winkel en heb je zin in snoep en frisdrank, dan kun je hiervoor ook terecht bij Halte 13.

Ook leuk voor jou?

Boeken & Tijdschriften
Hobbywinkels
Kado & feestartikelen
Speelgoedwinkels

Magical Gifts

Groenmarkt 203-205
Hobbywinkels

Rebel with a twist

Voorstraat 440
Hobbywinkels

Wolgoed

Merwedestraat 64
Hobbywinkels
Kado & feestartikelen

Think Ahead Printshop

Vriesestraat 79
Hobbywinkels
Speelgoedwinkels

4 Your Games

Voorstraat 410
Hobbywinkels

Bekkers Naaimachines

Voorstraat 328