Locaties

Pancake District

Hier kun je genieten van stapels hippe American Pancakes. Natuurlijk met maple syrup en allerlei toffe combinaties. Je kan veel toppings toevoegen. Zo stel je jouw homemade pancakes zelf samen. Hier eet je pancakes de hele dag. Lekker met bijvoorbeeld een verse smoothie erbij.

Een mooi glas wijn bij je pancake met geitenkaas is aan te raden en bij je mancake past vast een van de speciaal bieren. De producten worden zoveel mogelijk regionaal in gekocht. Zo komt de koffie van Heilige Boontjes uit Rotterdam. De kaart is veelzijdig en zeker ook vega(n)friendly.

Elke laatste donderdagavond van de maand organiseert Pancake District een gratis bordspellenavond. Er liggen een aantal spellen klaar, maar je mag ook je eigen favoriete spel meebrengen. Deelname is gratis. Kom met vrienden of kom alleen en schuif gerust aan bij de andere deelnemers. Wil je vooraf ook iets eten? Reserveer dan een plekje tussen 18.00 en 19.00 uur via: https://pancakedistrict.nl/reserveren/

Kinderfeestjes
Vier hier jouw kinderfeestje, met al je vriendjes aan de grote schommel. Bij Pancake District heb je jouw eigen menukaart. Jullie versieren je pancakes zelf en ter afsluiting een lekker ijsje. Er is ruimte voor groepjes van maximaal zeven en reserveren vooraf moet wel, zodat de schommel vrij blijft voor jullie.

 

Ook leuk voor jou?

Pannenkoeken/Poffertjes
Diner
Lunch
Cafés

Visser's Poffertjes

Groenmarkt 9
Mediterraans
Vega(n)
Diner

Bistro La Bohème

Steegoversloot 189
Vega(n)
Cafés

DE TIJD, lokaal voor bieren

Voorstraat 170
Diner
Lunch

Strada del Vino

Wijnstraat 170
Diner
Lunch
High tea

Aan de Spuihaven

Spuiboulevard 3
Diner
Lunch
Fastfood

Bijzonder Frietwerk

Voorstraat 317