Locaties

Kat in ‘t Bakkie

Kat in ‘t Bakkie aan de Voorstraat is een koffietentje waarbij je kinderen de ruimte hebben om te spelen. De eigenaressen zijn allebei moeder van twee jonge kinderen en misten een plek waarbij je rustig koffie kan drinken terwijl de kinderen zich vermaken. Dus creëerden zij deze plek, in de vorm van Kat in ’t Bakkie. Hier hopen zij een laagdrempelige plek te hebben waar jong en oud zich thuis voelt en waar ook ruimte is voor ontmoeting.

Zo hebben zij daarom ook verschillende activiteiten die ze organiseren voor kinderen en voor volwassenen, zoals een maandelijkse boekenclub, wekelijks donderdagochtend een mamacafé, kleding-ruil-avonden en af en toe een voorleesochtend. . De dames willen ook cursussen organiseren over verschillende onderwerpen.

Siep Kinderkleding
Daarnaast is er bij Kat in ’t Bakkie een klein en wisselend winkelaanbod met onder meer de tweedehands kinderkleding van ‘Siep tweedehands kinderkleding’ en verschillend speelgoed, kaarten of bijvoorbeeld verzorgingsproducten. Dit alles vanuit een duurzaam oogpunt, want dat vinden de eigenaressen een belangrijk aspect.

Ook leuk voor jou?

Diner
Lunch

Strada del Vino

Wijnstraat 170
Diner
Lunch
High tea

Aan de Spuihaven

Spuiboulevard 3
Diner
Lunch
Fastfood

Bijzonder Frietwerk

Voorstraat 317
Lunch
High tea
High wine
Koffiebar

NO.38 City Bakery Café

Nieuwstraat 38
Sushi
Diner
Lunch

Poké Perfect

Vriesestraat 85
Diner
Lunch

Jongepier

Groothoofd 8