Locaties

Finn's Eten en Drinken

Finn’s is dé plek in het historische havengebied waar je terecht kunt voor een heerlijk diner, maar ook voor een lekkere kop koffie of een borrel op het terras. Gasten laten genieten van eten en drinken op een prachtige plek, namelijk aan het Blauwpoortsplein: dat is het doel. Finn’s zoekt graag de samenwerking in Dordrecht op. Zo komen de wijnen van Boonstoppel Wijnen en regionale, verse producten voor de gerechten komen van groenteboer In de Bogaard. Duurzaamheid is belangrijk bij Finn’s. Daarom worden tijdens evenementen herbruikbare bekers gebruikt en zijn de rietjes biologisch afbreekbaar. Verder worden op het koffiedik van Finn’s oesterzwammen en andere groenten gekweekt. Voor iedere geschonken liter bier van Bird Brewery wordt ook nog eens een boom geplant door Finn’s. En met de inkoop van vis, vlees en groenten wordt gelet op duurzaamheid. Die samenwerking gaat de zaak ook elders aan. Zo wordt regelmatig samengewerkt met Stichting Philadelphia Zorg om leerlingen van Den Witten Haen kennis te laten maken met de reguliere horeca. Daarnaast is Finn’s een leerwerkbedrijf voor diverse regionale opleidingsinstituten. Ook werkt Finn’s samen met Quiet Drechtsteden, een organisatie voor mensen in stille armoede. Zo kunnen Quiet-members bij Finn’s genieten van een lunch en kunnen kinderen hun verjaardagsfeestje er vieren.

Vergaderlocatie
Finn’s heeft op de eerste verdieping plaats voor ongeveer 30 personen. Het is een mooie lichte ruimte met een kleine bar en een haard met gezellig zitje. Ook kun je vanaf de loungebank op het balkon genieten van het prachtige uitzicht.
De ruimte is geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, een beamer en scherm zijn aanwezig en de ruimte is af te schermen van de benedenverdieping. In alle rust kan vergaderd worden onder het genot van bijvoorbeeld een lunch- of dinerbuffet.

Ook leuk voor jou?

Diner
Lunch
High tea

Aan de Spuihaven

Spuiboulevard 3
Diner
Lunch
Fastfood

Bijzonder Frietwerk

Voorstraat 317
Horeca
Winkels
Cultuur
Attracties

Dordtpas

Lunch
High tea
High wine
Koffiebar

NO.38 City Bakery Café

Nieuwstraat 38
Sushi
Diner
Lunch

Poké Perfect

Vriesestraat 85
Pannenkoeken/Poffertjes

Pancake District

Voorstraat 332