Locaties

De Remise

In het historische centrum van Dordrecht vind je De Remise. Dit is dé plek voor lekkere bagels, sandwiches, verfrissende drankjes, fijne koffietjes en huisgemaakte taarten, Ben & Jerry’s ijs, cakes en andere zoetigheden. Je kunt bij De Remise terecht om even lekker te zitten tijdens een citytrip, een dagje winkelen of om gezellig af te spreken met vrienden of vriendinnen door bijvoorbeeld een high tea te kiezen.

Zakelijk op zoek naar een plek om te zitten? Dat kan ook; in de winkel kun je werken en je laptop opladen aan één van de vele stopcontacten. Wil je de vergaderzaal van De Remise huren en lekker verzorgd worden? Ook dat is mogelijk! De Remise organiseert zelfs kinderfeestjes en bruiloftspartijtjes.

Kom genieten van het mooie pand dat rijke historie ademt. In 1880 is het huidige pand aan de Grotekerksbuurt in Dordrecht gebouwd, die in de loop van der tijd heeft gediend als pakhuis voor tabak, een garage en meerdere kantoorruimtes. Sinds april 2019 heeft De Remise haar deuren geopend en kun je de rijke geschiedenis van dit monument van maandag tot en met zaterdag uitgebreid bewonderen, onder het genot van smakelijk eten en een drankje. Een vaste halte voor iedereen!

Ook leuk voor jou?

Diner
Lunch

Strada del Vino

Wijnstraat 170
Diner
Lunch
High tea

Aan de Spuihaven

Spuiboulevard 3
Diner
Lunch
Fastfood

Bijzonder Frietwerk

Voorstraat 317
Lunch
High tea
High wine
Koffiebar

NO.38 City Bakery Café

Nieuwstraat 38
Sushi
Diner
Lunch

Poké Perfect

Vriesestraat 85
Lunch
Koffiebar
Kado & feestartikelen
Speelgoedwinkels
Kindermode

Kat in ‘t Bakkie

Voorstraat 428