Locaties

De Remise

Genieten van koffie, cake of een lekkere lunch, daarvoor kun je terecht bij De Remise. De Remise is te vinden vlakbij de Grote Kerk, aan de Grotekerksbuurt nummer 31b om precies te zijn. Lang geleden was dit pand een garage en dat vind je terug in de oude elementen zoals de roldeuren en de oude smeerput.

Het historische pand heeft een gezellige sfeer, waarin je uitgebreid kunt genieten van koffie, home-made cake en een zorgvuldig bereide lunch. Klets gezellig bij met diegene aan je tafel en laat je ondertussen verwennen in dit stukje echte Dordtse historie. Ben je op zoek naar iets leuks voor een kinderfeestje of een plek om te vergaderen, ook dit kan bij De Remise.

De Remise is hét adres voor verse koffie met huisgemaakt gebak, een bagel of een écht Ben & Jerry’s schepijsje!

Vergaderlocatie
In aparte ruimte is gelegenheid om te vergaderen tot max. 12 personen. Ook vind je hier hele mooie authentieke historische elementen terug en kun je de historie van het prachtige pand zeker voelen. Als je de zaal huurt, is het altijd inclusief: flip-over met goede stiften, flatscreen met HDMI-aansluiting, schrijfpapier en pennen.

Bij de Remise kun je ook terecht om te flexwerken in het restaurant.

Ook leuk voor jou?

Pannenkoeken/Poffertjes

Pancake District

Voorstraat 332
Lunch
Koffiebar
Kado & feestartikelen
Speelgoedwinkels

Kat in ‘t Bakkie

Voorstraat 428
Diner
High tea
High wine

DownTown

Bleijenhoek 2
Mediterraans
Vega(n)
Diner

Bistro La Bohème

Steegoversloot 189
Diner
Lunch

Jongepier

Groothoofd 8
Diner
Lunch

Piacere Italiano

Grote Spuistraat 45