Locaties

Christa's

Christa’s aan de Steegoversloot is een patisserie-bakkerij en lunchroom. In de bakkerij koop je Engelse en Amerikaanse patisserie. Het bedrijf staat in de Drechtsteden bekend om haar witte chocolade cheesecake, de bars en brownies zoals de millionaire’s shortbreads of de triple chocolate brownie en de merengue taarten. Niet verwonderlijk, want alleen al bij het zien van deze smakelijke producten loopt het water je ongetwijfeld in de mond. En dan heb je ze nog niet eens geproefd!
In de lunchroom in huiskamersfeer kun je genieten van huisgemaakt gebak, een soepje, tosti, sandwich of salade of een lekkere borrelplank.

Christa’s Cookies werkt met eerlijke, pure en duurzame of biologische en liefst lokale producten voor de lekkernijen die in de zaak te vinden zijn. Dat maakt dat de producten met veel liefde zijn gemaakt en dat proef je. Je kunt er terecht van ‘s morgens vroeg tot en met het einde van de dag voor ontbijt, lunch, high tea en heerlijke patisserie uit eigen bakkerij. Uiteraard ook om mee te nemen voor thuis – dat wordt genieten! Heerlijk om te delen, of om gewoon lekker zelf op te eten.

Ook leuk voor jou?

Biologisch
Diner
Lunch
Ontbijt
Bars

Restaurant Het Magazijn

Voorstraat 180
Diner
Lunch

Strada del Vino

Wijnstraat 170
Diner
Lunch
High tea

Aan de Spuihaven

Spuiboulevard 3
Diner
Lunch
Fastfood

Bijzonder Frietwerk

Voorstraat 317
Lunch
High tea
High wine
Koffiebar

NO.38 City Bakery Café

Nieuwstraat 38
Sushi
Diner
Lunch

Poké Perfect

Vriesestraat 85