Doe Dordrecht Kadobon-50EUR

20 x Doe Dordrecht Kadobon t.w.v. €50

  • 0dagen
  • 0uur
  • 0minuten
  • 0seconden

Dit kado is gewonnen door 20 winnaars! Zij zullen persoonlijk op de hoogte worden gebracht!

24 nominaties

Lydia Mak
2 jaar geleden
Ik nomineer Otto Mak
Omdat hij een superlieve vader is die mij altijd helpt als ik het nodig heb. Mijn ouders staan allebei altijd voor mij klaar en ik wil zo graag een keer wat voor ze terugdoen. Het lijkt mij leuk om dan samen met ze een keertje naar Dordrecht te gaan en dan mijn familie daar ook weer eens op te zoeken!
Lisanne van den Heuvel
2 jaar geleden
Ik nomineer Betty Dettingmijer
Omdat ik dit mijn allerliefste tante van harte gun❤️. Omdat ze zelf geen kinderen heeft verwend ze mij altijd extra goed, en zou ze het hoogstwaarschijnlijk enorm leuk vinden om met mij te stad in te gaan met deze cadeaubon als verassing🎉. Dit is voor mij een hele leuke manier om eens iets terug te kunnen doen voor haar!
Eline
2 jaar geleden
Ik nomineer Beraldo
Omdat hij sinds 1,5 jaar zijn verblijfsvergunning heeft en keihard werkt voor zijn gezin en al super goed Nederlands spreekt. Dat vind ik echt een prestatie die beloond mag worden. Het zou leuk zijn als hij met de Doe Dordrecht kado zijn nieuwe woonplaats verder kan ontdekken.
Joliene
2 jaar geleden
Ik nomineer Maarten
Omdat ik nomineer mijn lieve man, hij wil heel graag nog een keer naar Dordrecht omdat het een mooie stad is. Hij heeft een drukke baan en doet veel vrijwilligerswerk. Ik gun hem wat ontspanning en zou het leuk vinden om zijn wens om Dordrecht te bezoeken te vervullen
Claudia tulp
2 jaar geleden
Ik nomineer Marian Tulp
Omdat mijn mama, sjeest heel Dordrecht door op haar snorfiets door weer en wind en staat altijd voor iedereen klaar, zelfs nu ze na jaren hard werken in de zorg met pensioen is
Elize
2 jaar geleden
Ik nomineer Jonathan
Omdat deze trotse en lieve Dordtse papa voor en na mijn bevalling ontzettend goed voor ons gezorgd heeft. Naast zijn eigen baby-dochter, heeft hij 23 schoolkinderen onder zijn hoede. Om hen de perfecte en leukste lessen te geven, steekt hij veel tijd in de voorbereiding. Hiernaast is het ook goed om weleens te ontspannen, dus... ;)
Mar de Ridder
2 jaar geleden
Ik nomineer Aaltje de Boer
Omdat ik veel van haar hou , en omdat ze 't na een vervelende periode ook verdien .
Mar de Ridder
2 jaar geleden
Ik nomineer Mj
Omdat andreas Fierloos. Omdat ik hem dat heel graag gun...
Pauline Jaspars
2 jaar geleden
Ik nomineer Joost
Omdat we leven vanaf ons vijftigste steeds bewuster. Mooie dingen zien, beleven en ervaren. We kiezen steden uit om te bezichtigen, de wijnen te proeven en samen heerlijk te eten. En nu is Dordrecht aan de beurt en zie ik deze leuke actie!
Marielle
2 jaar geleden
Ik nomineer Nadine
Omdat complimenten omdat ze altijd voor iedereen klaar staat. Ze is altijd super attent is. Even een kaartje voor iemand die ziek is. Of een pakketje met lekkere streekproducten als je op vakantie gaat. Complimenten voor de mooie oude stad van dord. De originele horecaplekken. Maar ook voor het mooie natuurgebied. Kortom Ook complimenten voor Dord als stad die veel te bieden heeft.
Luc
2 jaar geleden
Ik nomineer Chantal
Omdat ik nomineer Chantal omdat ze steeds voor mij klaar staat. Niets is haar teveel. Ze is oprecht een warme vrouw. Ik wil haar een pleziertje doen door een gezamenlijke uitstap naar het mooie en rustige Dordrecht op slechts 90 km van Antwerpen. Eerdere tripjes naar Dordrecht lagen door corona pandemie moeilijk of was verboden. Met dit mooiere weer lijkt mij flaneren aan de Merwede rivier en struinen door de Voorstraat een ideaal moment. En misschien is lekker Surinaams eten wat je in Antwerpen niet kunt groeten Luc
Het elftal Kooiman
2 jaar geleden
Ik nomineer Esther
Omdat onze moeder dit gewoon verdient. Zij zorgt er elke dag voor dat iedereen op tijd op school is, dat er eten op tafel staat en het huis schoon blijft. Dus mama, namens ons heel erg bedankt!
Joyce van den Heuvel
2 jaar geleden
Ik nomineer Liesbeth heijboer
Omdat omdat liesbeth de pech heeft mij als vriendin te hebben. Ik heb nooit tijd, app weinig en we hebben zelden tijd voor een lekkere Dordtse meiden middag. Mijn complimenten aan Liesbeth die mijn vriendin blijft. (Hoop ik) ❤ tot gauw lieverd
Rieke Sol
2 jaar geleden
Ik nomineer Ik nomineer Yosta Stroop.
Omdat na 2 heftige jaren, vader en moeder tegelijk moet zijn voor zijn 2 kleine kindjes en dit met verve doet met mateloze inzet en energie. Niet alleen een alleskunner op het gebied van het verbouwen van zijn huis is, maar nu ook koken en de huishouding onder de knie probeert te krijgen. Op zijn werk houdt hij er ook al geen kantooruren op na en ook daar zijn uiterste best doet om kwaliteit te leveren. Hij probeert alle partijen op 1 lijn te krijgen, hetgeen doorgaans lukt! Petje af!
Carla van Dongen
2 jaar geleden
Ik nomineer Lindsey Strater
Omdat lindsey aan het omscholen is met de studie Social Work, stage loopt in Dordrecht en een heel lieve sociale dame is die veel in dit werk kan betekenen. Zij woont sinds 1 maart 2022 in Dordrecht dus hoe leuk zou het zijn dat ze met de bon Dordrecht snel nog beter leert kennen😊
Lieve Dobbelaere
2 jaar geleden
Ik nomineer Karina vandermispel
Omdat karina is weliswaar van Deinze in Vlaanderen, maar toch wil ik haar vanuit België nomineren. Een gezellige madam, met gouden hart, vrolijk gebekt. Ze heeft het niet breed, maar staat toch voor iedereen klaar met woord en daad. Nu neemt ze het initiatief om een midweek voor te bereiden voor een groepje vrienden. Ze wist ons te overtuigen dat Dordrecht zeker de moeite waard is. Om het helemaal vlot en aangenaam te laten verlopen, zal ze alles ter plaatse voorbereiden én uitproberen. Zo'n bon zou voor haar een aangename verrassing zijn, die ze wel weet te waarderen. En nu ze toch binnenkort jullie kant uitkomt...
Hannah de Haseth
2 jaar geleden
Ik nomineer Mo en Sahar van bakkerij Samen
Omdat ik zoveel respect heb voor hoe hard zij werken en geniet van hun energie en passie. Ze zijn zo positief en ontzettend lief! Het is hen gegund een kadobon te ontvangen zodat ze samen even kunnen ontspannen!
Debby
2 jaar geleden
Ik nomineer Anouk Rensen
Omdat ze altijd voor mensen klaar staat, zowel in haar werk als daarbuiten. Daarnaast vermaakt zij haar medemensen, zoals bijvoorbeeld in de band het Boerensyndicaat. https://www.facebook.com/Boerensyndicaat/ Ze draagt Dordrecht en de inwoners een warm hart toe en steunt de ondernemers waar nodig en mogelijk. Ik weet zeker dat zij met de kado bon mooie dingen gaat doen en iets voor haarzelf natuurlijk!
Emine
2 jaar geleden
Ik nomineer Ik nomineer Aynur Kemaldar
Omdat zij altijd voor me klaarstaat. Ze is mijn redder in nood!
Yvonne van den Heuvel
2 jaar geleden
Ik nomineer Sacha van den Heuvel
Omdat zij met haar gezin midden in een bizarre, heftige rijd verkeert. Ik gun hen iets positiefs !
Pauline Megchelsen-Vloeimans
2 jaar geleden
Ik nomineer Albert Megchelsen
Omdat zijn boek 'opgroeien in de wildernis van de Biesbosch' volgende week uitkomt. Het boek staat vol anekdotes en kostelijke proza. Het gaat over de bovenste Beversluisplaat waar zijn vader Jan een eendenkooi had. Het gezin, vader moeder met zonen Albert Henk en Gerard, woonde ook op de Beversluisplaat. Een echt aanrader voor iedere Dordtenaar.
Wendy
2 jaar geleden
Ik nomineer Henny
Omdat ze de beste (O)Ma van de wereld is.❤️ Ze staat altijd voor ons klaar !💗 Onze dochter (7jaar) zegt altijd ik heb twee huizen waar ik me thuis voel en waar ik helemaal mezelf kan zijn. Dat zegt genoeg over z’n super Oma! 😊
Miranda
2 jaar geleden
Ik nomineer Charissa grobben
Omdat ik nomineer haar omdat ze nooit uit geshopt is. Ze altijd wel iets leuks ziet, of ook echt iets nodig heeft. En gewoon omdat ik van haar hou ❤️ Dus vind dat ze het verdiend.
InDordrecht
2 jaar geleden
Ik nomineer Maarten Teekens
Omdat de veelzijdige Dordtse muzikant Maarten Teekens maakt vele mensen blij met zijn muziek. Dat doet hij door middel van huiskamerconcerten en tuinconcerten te geven bij Het Parkhuis en het Alzheimercafé. Ook bezoekt hij mensen aan bed die niet meer in de gelegenheid zijn om openbare optredens bij te wonen. Niet alleen ouderen genieten van de muziek van Maarten, zo speelt hij ook voor de jongste Dordtenaren tijdens bijvoorbeeld het Kleurfeest. Maarten beseft dat muziek van wezenlijk belang is voor iemands gemoed, muziek kan iemand opvrolijken, herinneringen naar boven halen en iemand rust geven. Het is heel mooi dat Maarten zijn muzikale kwaliteiten hiervoor inzet en hij verdient hier zeker een compliment voor!