Doe Dordrecht Kadobon winkelen stel centrum Alexander Roodfeld

Doneer je bon

Nationaal Fonds Kinderhulp

Ook dit jaar kun je weer het goede doel ondersteunen met je Eindejaarsgeschenk. Dit jaar ondersteunen we het Nationaal Fonds Kinderhulp.

Scrooge Live en de Dordtse December Dagen zijn gekoppeld aan het Nationaal Fonds Kinderhulp dat zich inzet voor kinderen in armoede. Dat is hard nodig. In Nederland leven ruim 300.000 kinderen van 0 tot 21 jaar in armoede. Dat is 1 op de 12 kinderen, gemiddeld 2 per schoolklas. De landelijke campagne ‘Geef ze warmte!’ past bij de koude wintermaanden en het verhaal van Scrooge waarin armoede en onrecht belangrijke thema’s zijn. Elk kind verdient een zorgeloze jeugd. Een fijne winterjas, een paar stevige schoenen of een warm dekbed kunnen het verschil maken.

Ook jij kunt een financiële bijdrage doen en kinderen die opgroeien in armoede helpen. Kom op 9, 10 of 11 december langs bij het houten huisje van Nationaal Fonds Kinderhulp en koop een unieke ‘Geef ze warmtemuts’ of doneer je Doe Dordrecht Kadobon. Een financiële bijdrage leveren kan natuurlijk ook altijd via www.kinderhulp.nl.

Vul onderstaand formulier in als je wilt doneren.

Donatie aan Nationaal Fonds Kinderhulp

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.